Θέμα: «Σταυροειδές Ειδώλιο από κέρματα»

Το Γυμνάσιο Σταύρου παρέδωσε στις 20 Ιουνίου 2017,  κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής, σε αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), σταυροειδές ειδώλιο από ξένα κέρματα που προσφέρθηκαν από το ΠΣΣΕ.   Η προσφορά των κερμάτων έγινε μετά από απόφαση του ΠΣΣΕ να αξιοποιήσει ξένα κέρματα που συλλέγονται από τα Κουτιά Συλλογής Χρημάτων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου και δεν έχουν αγοραστική αξία, σε σχολείο που συμμετείχε στο πρόγραμμα που υλοποιεί το ΠΣΣΕ «Νεολαία και Εθελοντισμός».  

Το ειδώλιο κατασκευάστηκε από ομάδα μαθητών του σχολείου με την καθοδήγηση της καθηγήτριας κ. Ιωάννας Μάρκου. 

Στην προσφώνηση της η βοηθός διευθύντρια του σχολείου κ. Μαρία Παπακυριακού, ευχαρίστησε το ΠΣΣΕ για την προσφορά των κερμάτων και την ευκαιρία που δόθηκε στο σχολείο να κατασκευάσουν το σταυροειδές ειδώλιο.  Συνεχάρη επίσης το ΠΣΣΕ για τη δράση του και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσει για τον εθελοντισμό.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΣΣΕ κ. Ηλίας Δημητρίου ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για το εθελοντικό τους έργο  και τους καθηγητές που μεταλαμπάδευσαν το αίσθημα του εθελοντισμού στα παιδιά.  

Κλείνοντας την εκδήλωση η διευθύντρια του Γυμνασίου Σταύρου κ. Ελένη Χαπελή  ευχαρίστησε το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές για την εθελοντική τους δράση και ευχήθηκε στο ΠΣΣΕ να συνεχίσει την πολύπλευρη δράση του.

 

 

Δείτε επίσης: