Οι διακριθείσες εταιρείες στον 3ο διαγωνισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον τομέα του εθελοντισμού που προκήρυξε το ΠΣΣΕ το 2017, βραβεύτηκαν στις  4 Δεκεμβρίου 2017 στην καθιερωμένη δεξίωση που παράθεσε το  προεδρικό ζεύγος στο προεδρικό μέγαρο προς τιμήν των εθελοντών, με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών.

 

Η απονομή των τιμητικών πλακετών στις εταιρείες που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό έγιναν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) κ. Σταύρο Ολύμπιο ως ακολούθως: 

  • Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ 
  • Lidl Kύπρου 
  • Thanos Hotels

  
Ο διαγωνισμός έχει, σκοπό την επιλογή και ανάδειξη των εταιριών που βοηθούν και υποστηρίζουν με κοινωνικές δράσεις τις εθελοντικές οργανώσεις μέλη του ΠΣΣΕ και των Επαρχιακών Συντονιστικών Συμβουλίων Εθελοντισμού.

 

Η  Επιτροπή Αξιολόγησης η οποία  επέλεξε, βάσει των συμμετοχών που υποβλήθηκαν στο διαγωνισμό και των κριτηρίων του τις εταιρείες, αποτελείτο από εκπροσώπους της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Συντονισμού και Ανάπτυξης, του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, του ΚΕΒΕ, της ΟΕΒ και του ΠΣΣΕ.

 

Δημοσιεύματα ΜΜΕ:

 

 

Δείτε επίσης: