ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΝΕΡΓΗ Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας

 

Στις 18 Μαΐου 2018 υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λευκωσίας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας.

 

Το μνημόνιο, περιλαμβάνει την κοινωνικά ενεργή δράση των δύο μελών με συγκεκριμένες δραστηριότητες. Μεταξύ άλλων οι δραστηριότητες αφορούν, τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για καλαθοσφαιρικούς αγώνες σε παιδιά άπορων οικογενειών, την δωρεάν εγγραφή και μαθήματα σε Ακαδημίες Καλαθόσφαιρας σε παιδιά επίσης άπορων οικογενειών που επιθυμούν την δραστηριοποίηση. Οι δραστηριότητες που ορίζονται στο παρόν Μνημόνιο μπορούν να λάβουν κι άλλες μορφές, με κοινή συμφωνία μεταξύ των Μερών.

 

Το παρόν μνημόνιο έχει υπογραφεί από τον πρόεδρο του ΕΣΣΕ Λ/σίας κο. Ρένο Χατζηβασίλη και τον Πρόεδρο της ΚΟΚ κο. Λούη Δημητρίου και αποσκοπεί στην ανάπτυξη στενότερης συνεργασίας και συντονισμένης δράσης μεταξύ των δύο οργανισμών, για αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το κοινό , προς όφελος των νέων αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εθελοντές, αθλητές, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων.

Δείτε επίσης: