Το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λεμεσού με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας Εθελοντών πραγματοποίησε Εορταστική Εκδήλωση την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού. Η Εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κ. Άντρης Αναστασιάδη.

 

Την Εκδήλωση προσφώνησε ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Λεμεσού κ. Σταύρος Ολύμπιος Επίτιμος Πρόεδρος του ΠΣΣΕ. Χαιρετισμούς απεύθυναν εκ μέρους του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανάσιου ο πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού π. Ισαάκ και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαΐδης.

 

Στη συνέχεια προβλήθηκε ταινία με τα προγράμματα που λειτουργούν τα Ιδρύματα και τα Κέντρα Ημέρα των 8 Εθελοντικών Οργανώσεων της πόλης και επαρχίας Λεμεσού που δημιουργήθηκαν από εθελοντές για να διαμένουν, να ψυχαγωγούνται, να επιμορφώνονται και γενικά για να διατηρείται η ποιότητα της ζωής των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

 

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλάμβανε τραγούδια από την Παιδική Χορωδία
« ΑΡΗΣ» υπό τη διεύθυνση του κ. Σόλωνα Κλαδά και από την μεικτή και παιδική Χορωδία του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Μανταλιού.

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν για τη μακρόχρονη εθελοντική προσφορά τους οι: Αργύρης Αργυρίου, Ιωσήφ Μουτήρης, Κατερίνα Αγαθοκλέους, Κλαίρη Ιωάννου, Κούλλης Παπαμιχαήλ, Μάρω Κλεάνθους, + Μύριελ Τσακιστού, Στέλλα Θεοδωρίδου, Τιτίνα Κυριακίδου και ο Σύνδεσμος Ανδρικών και Γυναικείων Κομμώσεων Λεμεσού.

 

Η ανάγνωση του σκεπτικού της απόφασης για τη διάκριση των τιμωμένων έγινε από την Αντιπρόεδρο του Επαρχιακού Συντονιστικού Εθελοντισμού κ. Μαρία Μότη.

 

Στην Εκδήλωση παρευρέθηκαν Βουλευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι των ΥΚΕ, Εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης, Στελέχη των Εθελοντικών Οργανώσεων, Εθελοντές του Σώματος Εθελοντών, Εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου.

Δείτε επίσης: