Εκπρόσωποι του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο του, κ. Ηλία Δημητρίου, είχαν στις 21/4/21 συνάντηση με τον Επίτροπο Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κ. Γιάννη Γιαννάκη, στο πλαίσιο Δημόσιας Διαβούλευσης που διοργανώνει ο Επίτροπος Εθελοντισμού για την Εκπόνηση Προσχεδίου Εθνικής Στρατηγικής για την Ενεργό Πολιτότητα και τον Εθελοντισμό για τα έτη 2021-2023.

 

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ ευχαρίστησε το ΠΣΣΕ για τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην ειδική αυτή συνάντηση διαβούλευσης για να συζητηθεί η Εθνική Στρατηγική. Διεξήχθη εποικοδομητικός διάλογος στο πλαίσιο του οποίου οι εκπρόσωποι του ΠΣΣΕ αντάλλαξαν απόψεις με τον Επίτροπο. Το ΠΣΣΕ, ως το Ανώτατο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού στην Κυπριακή Δημοκρατία βάσει νομοθεσίας, θα αποστείλει εμπεριστατωμένο έγγραφο με τις εισηγήσεις του στον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ εντός του χρονοδιαγράμματος της Διαβούλευσης.

 

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΠΣΣΕ ευχαρίστησαν τον Επίτροπο Εθελοντισμού και ΜΚΟ για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία και τόνισαν την ανάγκη συνέχισης της στενής τους συνεργασίας προς όφελος των εθελοντικών οργανώσεων/ΜΚΟ, του εθελοντισμού, και της κοινωνίας γενικότερα.

Δείτε επίσης: