Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) εκφράζει θερμές ευχαριστίες στη νεολαία που συμμετείχε στον 16ο Διαγωνισμό του Προγράμματος «Νεολαία και Eθελοντισμός» 2020-2021.

 

Ο Διαγωνισμός, είναι πρωτοβουλία του ΠΣΣΕ και εφαρμόζεται από το 2005 με την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας.

 

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάληψη εθελοντικών έργων καθ΄ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους και η ανάπτυξη του πνεύματος της εθελοντικής συνείδησης ανάμεσα στους μαθητές/φοιτητές των εκπαιδευτηρίων μας.

 

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του ΠΣΣΕ σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού επέλεξε τις καλύτερες προσπάθειες ως ακολούθως:

 

1ο βραβείο εξίσου: Δημόσιο Νηπιαγωγείο Κισσόνεργας Γεωργίου Μιχαήλ, Πάφος και ΚΒ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού (Άγιος Γεώργιος Χαβούζας)

2ο βραβείο εξίσου: Κ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού -Αγίου Παντελεήμονα και ΚΣτ΄ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού -Παναγίας Τριχερούσας

3ο βραβείο εξίσου: Γυμνάσιο Αγίου Αντωνίου, Λεμεσός και Περιφερειακό Λύκειο Μ. Κουτσόφτα – Α. Παναγίδη Παλαιομετόχου.

 

Σε όλα τα διακριθέντα εκπαιδευτικά ιδρύματα το ΠΣΣΕ θα επιδώσει πλακέτες.

 

Στα ιδρύματα που έχουν διακριθεί με το 1ο και 2ο βραβείο, θα τοποθετηθούν Πινακίδες Διάκρισης στο χώρο του σχολείου.

 

Επαναπροκήρυξη 17ου Διαγωνισμού για το 2021 -2022
Το Πρόγραμμα «Νεολαία και Εθελοντισμός» έχει επαναπροκηρυχθεί και καλούνται τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να συμμετάσχουν με τα εθελοντικά τους έργα στο Διαγωνισμό ο οποίος λήγει τον Ιούνιο του 2022. Περισσότερες πληροφορίες για το Διαγωνισμό 2021-2022 είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του ΠΣΣΕ >>

Δείτε επίσης: