Στις 12/1/22 το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρία της Διοικούσας Επιτροπής στην παρουσία της Πρώτης Κυρίας και Επίτιμης Προέδρου του ΠΣΣΕ κας Άντρης Αναστασιάδη.

Η συνεδρία άρχισε με μονόλεπτη σιγή, εις μνήμη της Μαλάμως Λύρα Νεοφύτου η οποία υπηρέτησε ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΠΣΣΕ από το 1979 – 1986 και από 1992 – 2004 και διετέλεσε Πρόεδρος του ΠΣΣΕ από το 1995-1998.  

Με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας η κα Αναστασιάδη ευχήθηκε στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και στους εθελοντές, καλή χρονιά και δύναμη να συνεχίσουν τη μεγάλη αλυσίδα προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του ΠΣΣΕ κ. Ηλίας Δημητρίου εξέφρασε, τις πιο εγκάρδιες ευχές για ευημερία και υγεία και ανέφερε: «Ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις μας θα διανύσουμε το 2022, με αισιοδοξία και το ΠΣΣΕ με τη μακρόχρονη και πολυσχιδή του δράση θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του στη βάση του νομικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία του (τον Περί Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Νόμο 61(Ι)2006)».  

Στο πλαίσιο των εργασιών της συνεδρίας η Διοικούσα Επιτροπή αποφάσισε την επίδοση τιμητικής διάκρισης στον κ. Χαράλαμπο και στην κα. Έλενα Παττίχη  (φιλανθρωπικό Ίδρυμα Χαράλαμπου και Έλενας Παττίχη) για τη γενναιόδωρη εισφορά των €10,000, στηρίζοντας την εκστρατεία του ΠΣΣΕ «Υιοθετήστε» μια οικογένεια.

 

Δείτε επίσης: